Returnari

Pe website-ul www.IDACTUAL.ro, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu. Daca, din orice motiv, nu esti multumit de un produs pe care l-ai achizitionat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur.

 

Unele produse au un termen de retur mai mic de 14 de zile si nu pot fi returnate completand formularul de retur sau in magazin. De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

 

Returul in 14 zile calendaristice in cazul comertului la distanta  este reglementat de OUG34/2014. 

Cum returnezi produsele vandute de magazin


1.    Completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de mai jos
2.    Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi model (poti opta pentru schimb de marime sau culoare), schimb cu un produs diferit vandut de magaszin sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
3.    Dupa aprobarea cererii de retur, ID Actual va trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, si deci sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine. Costul estimativ de retur este de 22RON.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:
Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din magazin a) produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

Nu se fac retururi la produse similare cumparate din alte magazine.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:
-Produse care nu au fost comercializate de ID Actual SRL
- Bijuterii sterile cu ambalajul desfacut,produsele sigilate care au fost desigilate (cerceii medicinali sterili si cerceii sau accesoriile pentru piercing fac parte din aceasta categorie);
- Produse ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident produs prin utilizare necorespunzatoare ;
- Produse depozitate necorespunzator.
Costul de returnare a produselor va fi suportat de client .
Mentionam faptul ca notificarea de retur se va face pe e-mail in termen de maxim 24 de ore de la primirea produselor.

 

Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015