Oferte speciale

Oferte speciale

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
Cutie set L+Br, argintie
Cutie pentru set bijuterii format din lant, bratara, inel, cercei. Este confectionata din carton acoperit cu hartie de culoare argintie. Cutia are lungimea de 16 cm, latimea 13 cm, inaltimea 3 cm. In interiorul cutiei se afla un suport confectionat din burete de culoare alba. Pe suport se pot fixa b..
5.00RON10.00RON
ComparaCompare
Cleste montat cercei
Instrument din plastic auriu si metal. Constitue suportul in care se pun cerceii medicinali cu ajutorul carora se fac gauri in urechi sau nas. In trusa se afla doua capete, mic si mediu, acestea se folosesc in functie de marimea cerceilor medicinali alesi de catre client. Unul din capete este mon..
119.00RON190.00RON
ComparaCompare
Cutie set L+Br, plus visinie
Cutie pentru set bijuterii format din lant si bratara. Este confectionata din carton rigid, acoperit cu material textil tip plus de culoare visinie. Cutia are lungimea de 19 cm, latimea 16 cm, inaltimea 3 cm. In interiorul cutiei se afla un suport detasabil de culoare visinie. Pe suport se pot fixa ..
12.00RON20.00RON
ComparaCompare
Cutie FC12 bratara rosie
Cutie bijuterii pentru bratara, lant sau set format din lant si bratara. Cutia se poate folosi si pentru ceasuri. Este confectionata din carton rigid, acoperit cu material textil tip plus de culoare rosie. Cutia are lungimea de 22 cm, latimea 5 cm, inaltimea 2 cm. Interiorul cutiei este de..
5.00RON6.00RON
ComparaCompare
Cutie FC12 bratara neagra
Cutie bijuterii pentru bratara, lant sau set format din lant si bratara. Cutia se poate folosi si pentru ceasuri. Este confectionata din carton rigid, acoperit cu material textil tip plus de culoare neagra. Cutia are lungimea de 22 cm, latimea 5 cm, inaltimea 2 cm. Interiorul cutiei este d..
5.00RON6.00RON
ComparaCompare
Cutie FC12 bratara albastra
Cutie bijuterii pentru bratara, lant sau set format din lant si bratara. Cutia se poate folosi si pentru ceasuri. Este confectionata din carton rigid, acoperit cu material textil tip plus de culoare albastra. Cutia are lungimea de 22 cm, latimea 5 cm, inaltimea 2 cm. Interiorul cutiei este..
5.00RON6.00RON
ComparaCompare
Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015