Oferte speciale

Cercei industriali

Cercei industriali

Cerceii industriali sunt de tipul gantera. Pot confectionati din otel chirurgical 316L, titanium sau bioplast.

Tija este in general filetata la ambele capete.

Diametrul tijei poate fi de 1.2mm sau 1.6mm. Cel mai des se foloseste tija cu diametrul de 1.6mm.

Lungimea tijei poate fi de 30mm, 35mm, 40mm, 45mm, 55mm, 60mm.

Bilele au diametrul exterior de 5mm, 6mm sau 8mm. Cel mai des se folosesc bilele cu diametrul de 5mm sau 6mm.

Se folosesc in zona cartilaginoasa a urechii, diverse zone ale gatului sau soldului. Se fixeaza in general trecandu-se tija prin doua gauri. In fanctie de distanta dintre cele doua gauri se alege lungimea tijei. Se recomanda o lungime a tijei cu 2 sau chiar 3mm mai mare decat distanta dintre gaurile din ureche.

Va rugam sa vizitati si magazinul nostru  de prezentare situat in:

Bucuresti, sectorul 1

Sos. Orhideelor, nr. 31-33

Complex Comercial IDM BASARAB, etajul 1, Standul  C45-47.

In magazinul de prezentare veti gasi si alte multe modele de cercei piercing precum si parti componente cum ar fi:

- tije pentru cercei, de diverse dimensiuni si culori, confectionate din otel chirurgical, bioplast, material plastic arylic;

-bile si conuri confectionate din otel chirurgical, materiale fosforescente, materiale plastice cu efect de UV.

-ace sterile pentru body-piercing.

Aveti posibilitatea de a va configura  propriul cercel alegand tija si capetele dorite dintr-o gama bogata de dimensiuni, modele si culori.

 Pentru cantitati mai mari  de 10 bucati/model, va rugam sa solicitati pretul special de en-gros , la adresa de e-mail office@idactual.ro

Va rugam sa specificati numele si adresa firmei dumneavoastra pentru a primi preturile de vanzare en-gross.

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Cercel cartilaj 1.6x30x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 30mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel cartilaj 1.6x35x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 35mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel cartilaj 1.6x40x6
Cercel pentru cartilaj in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 40mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spatele lobului urechii..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel industrial 1.6x45x6
Cercel pentru cartilaj, gat, sold,  in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 45mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spate..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel industrial 1.6x55x6
Cercel pentru cartilaj, gat, sold,  in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 55mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spate..
12.00RON
ComparaCompare
Cercel industrial 1.6x60x6
Cercel pentru cartilaj, gat, sold,  in forma de gantera, confectionat din otel chirurgical 316L. Diametrul tijei este de 1.6mm, lungimea tijei este 60mm, diametrul bilelor este 6mm. Se monteaza in ureche, in zona cartilaginoasa, traverseaza lobul urechii prin doua gauri. Bilele raman in spate..
12.00RON
ComparaCompare
Powered By Codelabs. All Rights Reserved ®ID Actual SRL 2015